Categorieën
Nieuws

Zomeractiviteiten 2022

De Belangenvereniging heeft vanuit de gemeente De Bilt onderstaande informatie ontvangen over allerlei zomeractiviteiten voor jeugd en jongeren in de maanden juli en augustus.
Het gaat om de volgende activiteiten:

Culturele activiteiten in Het Lichtruim

Door de week is er iedere dag tot en met 19 augustus een Kunstbuffet voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Dit is gratis en aanmelden is niet nodig. Op maandag een beeldende workshop, op dinsdag dansen, op woensdag muziek, op donderdag circus en op vrijdag Lego.

Voor kinderen van 0 t/m 5 jaar en hun ouders is er tot 11 augustus op dinsdag en donderdag van 10.15 tot 11.45 uur een mini Kunstbuffet.

Spaanse zomerdagen voor kinderen van 6-12 jaar

Tot en met 12 augustus verzorgen de buurtsportcoaches in Jongerencentrum Weltevreden allerlei sportieve bezigheden onder de titel ‘Spaanse zomerdagen’. Deelname kost € 10 en aanmelden is via actiefindebilt.nl. Voor het programma zie bijgaand overzicht.

Kickboksen, beachvolleybal, Afro Dance en andere culturele activiteiten

Kinderen van 12 jaar en ouder kunnen gratis en zonder aanmelden deelnemen aan kickboksen en beachvolleybal op diverse dagen. Zie bijgaand overzicht.

In het Lichtruim worden Afro Dance en andere culturele activiteiten georganiseerd. Dit is gratis maar hiervoor moet je je wel aanmelden. Zie bijgaand overzicht.

Camping W4

In de maand augustus opent het jongerenwerk camping w4. Iedere woensdag, donderdag en vrijdag gaat de camping om 15.00 uur open. Jongeren kunnen dan chillen en samen met de jongerenwerkers wordt gekeken welke activiteiten die dag georganiseerd gaan worden.

Voor het volledige overzicht en meer informatie, zie ook actiefindebilt.nl.

Zie ook de bijlagen Actief in De Bilt Zomer 2022 en Camping W4.