ALV verplaatst naar februari 2022

De ALV, aangekondigd voor dinsdag 16 november, zal worden verplaatst naar dinsdag 22 februari 2022.

Dit doen we omdat we iedereen in het HF Witte Centrum willen ontvangen. We zijn echter momenteel verplicht een coronacheck uit te voeren. Hierdoor kunnen sommigen wellicht niet meedoen of alleen online. Dat willen we niet. We zullen begin volgend jaar de coronasituatie opnieuw bekijken en voor 22 februari een passende vorm kiezen. Dank voor ieders begrip.

Webinar duurzaam verbouwen met Ikwoon

Graag ieders aandacht voor het webinar Verduurzaam je woning met Ikwoon op 11 oktober 20.30-21.30 uur.

Leer tijdens dit Webinar om een slim plan te maken om jouw huis te verduurzamen. Een plan wat past bij jouw woning en woonwensen. Haico van Nunen, Lector Duurzame Renovatie bij de Hogeschool Rotterdam, gidst je door de nieuwe Ikwoon web-app terwijl hij je vragen beantwoordt. Ook leer je meer over het grotere plaatje van de geschiedenis van duurzaamheid, de opgave waar Nederland voor staat en wat dat betekent voor jouw eigen woning.

Het Webinar is digitaal te volgen via Zoom. Aanmelden kan door een mail te sturen naar  met als onderwerp ‘Inschrijven Webinar’. Je ontvangt dan de Zoom link op de dag van het Webinar. Dit webinar is onderdeel van de Week van de Duurzaamheid die op 8 oktober start.