Alfred Folkeringa

Bestuurslid sinds: 28 oktober 2009.

Alfred nam van 2010 tot maart 2013 het secretariaat waar. Hij is beheerder van de buurt WhatsApp-groep Buurtpreventie en neemt de organisatie van onze jaarlijkse kerstbijeenkomst “Kerst op het Plein” voor zijn rekening. De speeltuinen in de wijk hebben zijn volle aandacht en sociale cohesie staat hoog in het vaandel.
Alfred volgde op 23 januari 2018 Peter Dijs op als voorzitter.

Udo Bonjernoor en Anne-Marije van Riet

Udo is bestuurslid sinds: 26 november 2019.

Geboren in 1968 in De Bilt, op school gezeten op de prinses Wilhelmina School en later naar College Blauwcapel. Rond mijn 14e van het Dr. Letterplein verhuisd naar Beverwijk en na omzwervingen via Heemstede, Almere en Muntendam (Oost-Groningen) weer terug in De Bilt, maar nu aan de Lester Pearsonweg. Werkzaam in de ICT bij Borgh in Almere. Vind het in mijn vrije tijd heerlijk om te klussen/fotograferen of samen met Anne-Marije in de keuken te staan. Daarnaast penningmeester bij stichting KAR (een stichting die zich inzet voor cultuureducatie voor kinderen). En nu dan zin om samen met Anne-Marije in een duofunctie het team te komen versterken.

Anne-Marije is bestuurslid sinds: 26 november 2019.
Meer weten over Anne-Marije? Zie haar infographic.

Bart Bouwers

Bestuurslid sinds: april 2021.

Ik woon sinds 2008 met vrouw en dochter op de Ralph Buncheweg. In het dagelijks leven ben ik organisatieadviseur op het gebied van wendbaarheid. In al die jaren heb ik de actieve buurtvereniging enorm gewaardeerd en na een oproep voor nieuwe bestuursleden vorig jaar heb ik besloten me aan te sluiten en de vereniging verder vorm te geven vanuit een rol als secretaris.

Joke Slaman

Bestuurslid sinds: 26 november 2019.

Ik woon al ruim twaalf jaar op de Robert Kochweg met inmiddels nog één kind thuis en één studerend in Utrecht. In het dagelijks leven werk ik als adviseur functieonderzoek bij de Saltro in Utrecht. Ik vind deze wijk betrokken, leuk en gezellig. Door de jaren heen heb ik gezien hoe actief de buurtvereniging is en ik vind het fijn om daar aan bij te dragen.

Chris de Bruin

Bestuurslid sinds: april 2021.

Met mijn vrouw Marieke en onze drie kinderen zijn wij in 2005 hier komen wonen. Inmiddels zijn onze kinderen het huis uit. Ik werk als docent bij de Hogeschool Utrecht. Daarnaast ben ik oprichter van StudieGeluk, een bedrijf dat zich bezighoudt met het begeleiden van studenten. Daarnaast maak ik graag muziek, o.a. In de buurtband! Ik wil graag bijdragen aan de levendigheid en samenhorigheid in onze wijk.